Adriaan en Timothy hebben een discussie over potentiële bewoners Floriaan en Franny

Adriaan en Timothy hebben een discussie over potentiële bewoners Floriaan en Franny

Timothy lijkt het niet erg goed te kunnen vinden met potentiële bewoner Floriaan. Ik schaam mij diep dat hij uit mijn stad komt zegt Timothy tegen mede bewoner Jeffry. Volgens hem voert Floriaan niet veel uit en hij ergert zich aan de potentiële bewoner. Ik irriteer mij meer aan hem dan aan haar gaat Timothy even later verder tegen Adriaan. Zij doet meer dan hem benadrukt hij. Maar daar is Adriaan het niet mee eens. Ik eet mijn schoen op als hij blijft gaat Timothy verder. Adriaan is op zijn beurt echter van plan om Floriaan naar huis te stemmen. Als je voor hem gaat, dan ben je niet goed reageert Timothy. De twee belanden vervolgens in een felle discussie. Je probeert nu voor een iemand een goed pleidooi te houden zegt Adriaan geïrriteerd. Jij kunt niet voor een ander gaan bepalen. Daar moet je een keer mee leren stoppen. Hou er nou eens mee op. Welke potentiële bewoner moet er volgens jou blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *