De bewoners zijn dolblij wanneer de silo geleverd wordt

De bewoners zijn dolblij wanneer de silo geleverd wordt

Al om acht uur vanochtend staan de bewoners, inclusief helm op hun hoofd, bij het hek te wachten op de komst van de silo. Aannemer Wim Vroege opperde ruim een maand geleden dit bouwplan aan de bewoners, oud bewoners John nam destijds de leiding over dit plan op zich. De weg ernaartoe heeft veel discussie en gedoe opgeleverd, maar vandaag is de dag eindelijk daar. De bewoners zijn dolblij als de poort net na negen uur opengaat en een vrachtwagen komt binnenrijden met het bouwwerk, ook Wim Vroege is er bij. Er is de afgelopen weken hard gewerkt om de ondergrond gereed te maken voor de komst van de silo. Het bouwwerk zal zelf in elkaar gezet moeten worden, dus de bewoners moeten aan de slag met z’n allen. Wat zal de silo gaan veranderen voor de mini samenleving en zijn bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *