De make-over van Brenda is geslaagd en fittopia is nog altijd een succes!

De make-over van Brenda is geslaagd en fittopia is nog altijd een succes!

De make-over van Hiske is uiteindelijk gelukt. Uiteraard met wat tips van Mari van de Ven. Zie bovenstaande foto, wat vind je ervan? In Utopia 2 was Brandon afgelopen avond bezig met het concept Fittopia. Dit concept is heeft hij al een lange tijd op zijn naam staan en dat loopt nog steeds ontzettend goed. Wanneer hij afgelopen avond voor de poort wacht, hoort hij al dat er veel mensen voor de poort staan. Wanneer de poorten opengaan, betreden er veel sporters die veel zin hebben in de sessie en dat terwijl het al vroeg donker is in de mini samenleving. Wanneer Brandon iedereen heeft verwelkomd, kan de training beginnen. Zoals altijd gaan ze allemaal op eigen tempo hardlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *