Gerrit, Joaquin en Timothy hebben een fout op de webshop gevonden

Gerrit, Joaquin en Timothy hebben een fout op de webshop gevonden

Gerrit, Timothy en Joaquin zijn buiten aan het dollen met elkaar. Wanneer ze een pauze nemen en de caravan betreden, worden ze serieuzer. Wie zei dat nou? Dat alles uitverkocht is? zegt Joaquin. Hij kijkt naar Merel en Brenda die bij de laptop zitten. De twee kijken op, want ze begrijpen niet waar Joaquin het over heeft. Gerrit legt vervolgens uit dat het anders zit. Er is een maat uitverkocht, dus dan moeten we het gewoon op de website aanpassen zegt hij. Timothy grapt er nog over. Of alles is uitverkocht of het is een foutje vervolgt hij met een lach op zijn gezicht. De drie lachen erom en hopen dat inderdaad alles zo snel is uitverkocht, maar Gerrit zegt dat daarna dat het waarschijnlijk het tweede is en dat ze het moeten aanpassen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *