Hiske uit haar gevoelens over de bijeenkomst met de singer-songwriter bij Brenda

Hiske uit haar gevoelens over de bijeenkomst met de singer-songwriter bij Brenda

Hiske en Brenda lopen over het Utopia 2 terrein wanneer Hiske vertelt dat er iets van haar hart moet. Lotus is heel enthousiast over het gebeuren met de muzikant van vanmiddag begint ze. Alleen ging de aandacht maar naar één persoon en wordt er niks benoemd over jou voegt ze eraan toe. Hiske vindt het vreemd omdat er in de mail duidelijk stond dat het om meerdere personen ging die muzikale ambities hadden. Brenda knikt. En legt uit dat ze het vooral leuk vindt om aan te vullen en nieuwe deuntjes voor liedjes te bedenken. Daarom wil ik Brandon nu helpen om ervoor te zorgen dat zijn lied straks staat, inclusief de saxofoon eronder vervolgt ze. Ze wil wanneer de muzikant terugkomt het lied ten gehore brengen. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *