Merel is klaar met het gezeur tussen Gerrit en Shelley

Merel is klaar met het gezeur tussen Gerrit en Shelley

Wanneer Christel en Merel samen zitten op het bankje, komt de relatie tussen Gerrit en Shelley ter sprake. Gerrit en Shelley zijn al een tijdje uit elkaar maar hebben veel om elkaar heen gedraaid. Het lijkt erop dat de twee toch nog niet helemaal klaar zijn met elkaar en dat houdt Christel bezig. Wat vind jij nou van Shelley en Gerrit vraagt Christel aan mede bewoner Merel. Merel heeft een duidelijke mening over de twee. Ik word er een beetje moe van, ik kan die twee allebei niet meer serieus nemen en hoop dat het over is. Christel geeft op haar beurt aan dat ze denkt dat de twee nog wel even om elkaar blijven heen draaien. Ik hoop dat het klaar is met het gezeur eindigt Merel het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *