Mari van de Ven neemt Hiske en Jeffry onder handen

Mari van de Ven neemt Hiske en Jeffry onder handen

Hiske krijgt vandaag een make-over van Mari van de Ven. De visagist is vastbesloten om Hiske compleet om te toveren. Hoe vind je het vraagt Mari aan Hiske als hij de mini samenleving binnenstapt. Hiske laat weten dat ze het erg spannend vindt. Nadat Mari iedereen heeft begroet en hij iedereen gecomplimenteerd heeft met hun outfit, vertrekt hij samen met Brenda en Hiske naar de iglo. Mari en Brenda beginnen meteen met het haar van Hiske.

Mari van de Ven heeft Brenda uiteindelijk een aantal tips gegeven hoe ze het haar van Hiske weer op en top kan maken. Nu Brenda aan de slag is met de haardos van haar mede bewoner heeft Mari van de Ven ook een duidelijke visie over het haar van Jeffry. Hij wordt helemaal kaal zegt hij tegen Jessie. Ik zou de tondeuse eroverheen halen voegt hij er verder aan toe. Jessie moet lachen. Je was toch op zijn karakter gevallen? vraagt Mari met een lach aan Jessie. Daar hadden we het net samen over, dat jij op zijn karakter was gevallen. Mari van de Ven bekijkt vervolgens het haar van Jeffry. Hij heeft blond haar, wat er al snel wat dunner uitziet legt hij uit. Volgens hem kan Jeffry het beste een stukje van zijn pony eraf te halen. Dan oogt het wat mooier vervolgt Mari. Nou doe dan maar gewoon de tondeuse reageert Jessie lachend. Toch besluit Mari om eerst het lokje eraf te halen. Dan kan je zien wat dat al doet legt hij uit. Jeffry laat de schaar in zijn lokje zetten. Als Mari klaar is lijken hij en Jessie tevreden over het eindresultaat. Als Mari klaar is met de make-over heeft hij nog een leuke mededeling voor de bewoners. Hij roept iedereen samen. Hij wil afspreken met de bewoners dat zij zich elke dag mooi maken, zodat zij zich goed voelen. Hij spreekt daarom af om over een maand terug te komen, om te bekijken wie er het meeste aandachtig heeft besteed aan zijn of haar uiterlijk. Wie zal er het meest zijn best doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *