Sing-songwriter Paul Sinha helpt Lotus

Sing-songwriter Paul Sinha helpt Lotus

Net nadat Gerrit een groepsfoto heeft gemaakt, komt Paul Sinha door de poorten van Utopia 2. De singer-songwriter komt Lotus tips geven en vertellen over zijn leven als muzikant. Nadat de bewoners zich hebben voorgesteld aan de artiest, geven Lotus en Shelley de artiest en zijn gitarist een rondleiding over het terrein. Uiteindelijk vertrekt de menigte naar een plekje in de zon. Paul Sinha speelt vervolgens twee nummers waarvan er eentje zelfs nog niet uitgebracht is. Als de artiest uitgezongen is, besluiten de geïnteresseerden om met Paul Sinha apart te gaan zitten om te praten over muziek en het leven als muzikant. Lotus lijkt het in ieder geval al naar haar zin te hebben en ze vraagt de artiest het hemd van het lijf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *