Gerrit en Shelley zijn toch weer intiem

Gerrit en Shelley zijn toch weer intiem

Gerrit zit bij Shelley op bed en samen bespreken ze de relatie die ze hebben gehad. Wij haalde het slechtste in elkaar naar boven, vertelt Shelley. Ze denkt dat veel mensen in de mini samenleving hen niet samen wil zien en dat de relatie niet sterk genoeg was om dit te overleven. Gerrit geeft toe dat hij nog steeds om Shelley geeft en zelfs nog van haar houdt. Hij vertelt dat hij er voor haar wil zijn als ze het moeilijk heeft. Uiteindelijk geven de bewoners elkaar een kus en een knuffel. Even later besluiten ze naar buiten te gaan en kunnen ze niet van elkaar afblijven. Terwijl ze buiten staan zoenen ze elkaar uitgebreid en hierna gaan ze naar de caravan om dit voor te zetten. Ze besluiten uiteindelijk om bij elkaar in bed te kruipen waarbij ze intiem worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 14:27

    Sorry hoor dit gaat echt boven me pet..die twee spelen echt een spelletje voor de nominatie alleen maar, of wilt ze gewoon zo nu en dan genomen worden,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *