Lotus krijgt een heel positief bericht over de boomhut die ze wil maken

Lotus krijgt een heel positief bericht over de boomhut die ze wil maken

Lotus zit op de laptop als haar oog valt op een nieuwe e-mail. Nee, serieus? reageert ze verbaasd. Vervolgens springt ze een gat in de lucht. Vol blijdschap opent ze de deur van de caravan. Hele, hele, hele, hele, hele leuke mail! roept ze naar haar mede bewoners. In al haar blijdschap rent ze daarna over het Utopia 2 terrein. Rob komt langs om de boomhut te realiseren roept ze. Na diverse omhelzingen komt Lotus geheel buiten adem terug bij de caravan. Ze besluit om Rob meteen terug te mailen. Hoe geweldig is dit zegt ze tegen zichzelf. De dag van Lotus lijkt nu al niet meer stuk te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *