Jessie en Jeffry hebben Ricky van Dalen weten te strikken voor een lied over hun kruidenbitter

Jessie en Jeffry hebben Ricky van Dalen weten te strikken voor een lied over hun kruidenbitter

Zojuist is zanger Ricky van Dalen in Utopia 2 geweest om met Jessie en Jeffry te praten. Het tweetal wil namelijk een lied uitbrengen over kruidenbitter en ze hebben de muzikant om hulp gevraagd. Hoe was het? vraagt Christel wanneer het tweetal weer alleen in hun huisje zit. Heel vet antwoordt Jessie blij. En legt verder uit dat ze hebben afgesproken dat ze samen met Brandon een liedje gaan schrijven. Ricky van Dalen kan het vervolgens inzingen en uitbrengen. We moeten het voor vrijdag af hebben voegt Jeffry eraan toe. Hoe zal het lied gaan klinken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *