Mike en Christel roepen de groep bij elkaar, er is een mail van de boekhouder

Mike en Christel roepen de groep bij elkaar, er is een mail van de boekhouder

Mike en Christel hebben de mail van de boekhouder uitgeprint om hem aan de groep voor te lezen. Mike leest voor dat de boekhouder alle stukken heeft ontvangen en dat hij de btw aangifte heeft ingediend. De aangifte van het derde kwartaal is 3693 euro leest Mike. Dit bedrag moeten jullie zo spoedig mogelijk betalen aan de Belastingdienst gaat hij verder. De groep hoort de woorden van Mike stilletjes aan. Niet veel later neemt Merel het woord over. En legt uit hoe de bewoners er nu voor staan en wat er moet gebeuren met de aankomende facturen. Ook Hiske wil nog wat dingen doorspreken over de evenementen. Timothy zit al de hele tijd met een doos op zijn schoot. Als de vrouwen uitgepraat zijn, laat hij trots zijn creatie zien. Dit is de positieve grabbelbox legt hij uit. In de doos zitten briefjes met taken. Daar worden we heel vrolijk van als we dat gaan doen voegt hij er lachend aan toe. Mike pakt het eerste briefje uit de doos. Een psychologisch rondje terrein opruimen leest hij voor. De andere bewoners pakken ook allemaal een briefje en iedere keer juicht de groep. Als iedereen een taak heeft, legt Timothy uit dat de box elke vergadering terug zal komen. Dus we hebben in ieder geval drie keer in de week een schoon terrein zegt hij. De groep complimenteert Timothy met zijn idee. Maar of iedereen zich aan zijn taak gaat houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 84    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *