Merel regelt een spoedvergadering over de financiën

Merel regelt een spoedvergadering over de financiën

Merel heeft de bewoners bij elkaar geroepen voor een spoedvergadering. Ten eerste wil ik vertellen dat ik een vlog ga maken ter promotie van de markt begint ze. En legt verder uit dat ze straks de camera zal pakken en iedereen een aantal vragen wil stellen. Vervolgens vertelt ze dat er gisteren over de financiën is gesproken terwijl ze er zelf niet bij was. Ik wil vertellen dat ik niet uit de financiën stap, het enige is dat ik niet de persoon wil zijn die de harde beslissingen maakt. Ze benadrukt dat ze geen discussies wil hebben maar wel alles inzichtelijk wil maken. Ik zet dan ook nu een vacature open om te solliciteren op de functie van de besluitmaker vervolgt ze. Iedereen mag reageren tot vanavond 19.00, waarna maandag de uitslag volgt.

Timothy, Joaquin en Gerrit bespreken wat later de spoedvergadering. Nu wil Merel er ineens niet meer uitstappen zegt Timothy wanneer hij met zijn mede bewoners in de yurt zit. Hij legt uit dat hij niet wil solliciteren op de functie in de finance maar deze op gaat eisen. Volgens hem kan hij nog steeds de ruggengraat worden en dat is dezelfde tak van sport als het gehele stokje overnemen. Denk je dat je ook kans maakt om aangenomen te worden? vraagt Joaquin vervolgens. Timothy zegt dat hij een gesprek met Merel wil aangaan en gaat mededelen dat hij de besluitmaker wordt. Zo niet, dan pak ik de kist, de pas en neem de finance over. Wordt vervolgt zullen we maar zeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *