Merel wordt woest als ze ontdekt dat haar make-up verdwenen is

Merel wordt woest als ze ontdekt dat haar make-up verdwenen is

Terwijl iedereen zich afgelopen avond richting het kampvuur begeeft, heeft Joaquin andere plannen. Hij sluipt het huisje van Merel in neemt een aantal make-upspullen an haar mee. Met de make-up onder zijn jas loopt hij vervolgens naar de Mongoolse tent. Samen met Gerrit verstopt hij de make-up. Gerrit denkt dat het Merel niet op zal vallen maar hij lijkt het niet bij het rechte eind te hebben. Niet veel later loopt Merel namelijk woedend over het terrein. Moet ik weer terror gaan houden? zegt ze boos. Ik word echt schijtziek voegt ze eraan toe. En vraagt aan iedereen of ze haar make-up hebben gezien maar niemand lijkt er iets van te weten.

Merel verdenkt de drie musketiers, Joaquin, Gerrit en Timothy en wat later besluit ze om hen te confronteren. Ik heb niks zegt Joaquin met een pokerface.  Het is niet bij ons benadrukt hij. Merel wordt ondertussen steeds bozer. Blijf echt met je f*cking klauwen van mijn spullen af zegt ze woest. Ik steek echt heel die Mongoolse tent in de fik gaat ze verder. Merel gaat verder zoeken en Joaquin besluit om de make-up ondertussen te verplaatsen. Hij loopt terug naar de tent en hij sluipt vervolgens met de make-up weg. Uiteindelijk legt hij de spullen bij de werkplaats neer.

Nog wat later heeft Joaquin toch besloten om zijn daad bij Merel te bekennen. Ik heb je make-up zegt hij wanneer hij haar tegen het lijf loopt. Nou dan heb je geluk, want ik had bijna Robert gebeld en nieuwe producten besteld antwoordt ze geïrriteerd. Joaquin legt daarna uit dat het niet de bedoeling was om haar zo van streek te maken maar alleen een klein steekje wilde geven. Ik zal het in ieder geval nooit meer doen benadrukt hij terwijl hij de zak met spullen aan haar overhandigt. Merel knikt. Nooit meer aan mijn persoonlijke spullen komen, en al helemaal niet mijn make-up eindigt ze het gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *