Mike is het niet eens met de woorden van Merel

Mike is het niet eens met de woorden van Merel

Mike, Adriaan en Erik zitten in de caravan wanneer Mike zijn hart wil luchten. Ik moet even zeiken jongens begint hij zijn verhaal. Want aangezien Merel in haar speech zei dat ik alleen maar aan het zeuren ben… En legt uit dat hij zich zes van de acht weken keihard heeft ingezet voor de groep maar dat hij wellicht door het vertrek van John en de brief van thuis even afwezig was. Adriaan is het met eens. Moet je kijken wat daar allemaal gebeurt op de werkplaats zegt hij. Waarom zou jij niet goed bezig zijn voor de groep? Mike knikt. Ik trek het me niet aan hoor benadrukt hij. Maar toch vind ik het belachelijk. Wat vind jij van Merel haar woorden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *