Mike is weer terug op het Utopia 2 terrein

Mike is weer terug op het Utopia 2 terrein

Mike betreedt de mini samenleving weer nadat hij de crematie van zijn oma bezocht heeft. Als Adriaan hem ziet binnenkomen loopt hij direct op hem af en geeft hij hem een knuffel. Ik heb je gemist, zegt de mannelijke bewoner. Ik jullie ook oprecht, serieus, vertelt Mike. Al snel hebben ook de andere bewoners door dat Mike terug is en komen ze hem allemaal een knuffel geven. Dit is tevens de eerste keer dat Mike Franny en Floriaan ontmoet. Hij stelt zich voor en heet hen welkom. Nu dat de bewoners compleet zijn, besluiten ze dat het tijd is om hen het plan voor de potentiële bewoners te vertellen. Brandon vertelt dat Franny en Floriaan vanavond buiten mogen gaan slapen, omdat de bewoners dit zelf ook allemaal hebben gedaan. Franny reageert positief en lijkt het prima te vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 156    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *