Shelley en Lotus praten over Mike

Shelley en Lotus praten over Mike

Lotus en Mike lijken het goed met elkaar te kunnen vinden. De laatste tijd doet Mike echter een beetje lullig volgens de vrouwelijke bewoonster. Normaal ging ik wel even naar hem toe en dan gaf ik hem een knuffel of dan aaide ik hem even over zijn rug, legt Lotus uit. De laatste tijd zegt hij heel de tijd: niet aanzitten! De hele tijd stoer lopen doen. Sorry, dan niet. Shelley zegt dat ze het kinderachtig vindt. Shelley wil graag weten wat Lotus en Mike allemaal hebben uitgespookt. Hebben jullie nog nooit gezoend?, vraagt ze aan Lotus. Daar geloof ik namelijk geen bal van. En je bent stil, dus dat zegt ook wel wat. Lotus reageert dat ze nog niet hebben gezoend. Kussen hebben we zeker gedaan, vertelt ze. Een aantal keer. De andere bewoners weten dit niet volgens Lotus en Shelley vertelt dat dit geheim tussen hen blijft. Zo eerlijk ben ik dan ook wel weer, zegt de vrouwelijke bewoonster

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *