Shelley, Jeffry en Jessie zijn de genomineerden na de tweede stemronde

Shelley, Jeffry en Jessie zijn de genomineerden na de tweede stemronde

En toen was het tijd voor de stemronde! Welke bewoners worden er vandaag genomineerd? De groep komt bij elkaar voor de tweede nominatieronde van dit jaar.

Timothy opent de tweede nominatieronde. Vandaag is het de mooiste dag van Utopia zegt hij. De dag des ordeels breekt aan. Vandaag mag je je wrok uitspreken, zonder dat diegene iets terug mag zeggen voegt hij eraan toe. Na zijn openingsspeech geeft hij het woord Mike.

Ik sta voor Utopia en daarbij zie ik vaak vreemde dingen begint Mike. Hij vertelt dat hij van Merel veel had verwacht. Ik heb het niet gezien en daarom geef ik jou twee stemmen. De derde stem geeft hij aan Jeffry. Ik wil dat iedereen zijn kwaliteiten gaat benutten besluit hij zijn zegje. Na Mike is Christel aan de beurt. Ze vertelt dat er veel kwaliteiten zijn in Utopia 2. Ze wil dat de bewoners elkaar moeten gaan helpen. Waar ik wel op ga stemmen, gaat me erg aan mijn hart gaat ze verder en richt zich op Jessie. Als ik in de toekomst kijk, zie ik dat dat niet meer op kan bloeien. Volgens Christel kan Jessie beter af als ze thuis is. Daarom krijgt Jessie van Christel twee stemmen. Jij bent ook niet gelukkig hier gaat Christel verder tegen Jeffry. Ook hij kan buiten Utopia 2 beter opbloeien. Jeffry krijgt daarom ook een stem van Christel.

Vervolgens is het woord aan Joaquin en hij richt zich tot Jeffry. Ik zie de laatste tijd een ander persoon zegt Joaquin. Ook het gedoe met de graafmachine heeft hem doen besluiten om een stem te geven aan Jeffry. Naast Jeffry krijgt ook Jessie een stem van Jessie. Ik zie je net als Jeffry je afzonderen van de groep legt Joaquin uit. Ik vind je soms een beetje schijnheilig. Ik moet keuzes maken en daarom zet ik twee stemmen op jou eindigt hij.

Jeffry neemt het woord na Joaquin. Hij heeft een duidelijk mening over Mike. Jij bent zwak zegt hij tegen Mike. Het is allemaal hetzelfde gelul. Het boeit mij niet wat je zegt. Je zegt altijd hetzelfde, maar het slaat altijd op stront. Jeffry stemt echter niet op Mike, maar op Shelley. Volgens hem gunt Shelley hem niets en door het gedoe in het huisje heeft hij deze keuze gemaakt. Merel vindt de benadering van Mike negatief en ze vindt Hiske soms een ijskonijn. Toch zijn haar stemmen allemaal voor Shelley. Ben jij wel eerlijk en oprecht vraagt Merel zich hardop af. Kom wat meer voor jezelf op benadrukt ze.

Adriaan is na Merel aan het woord. Ik zie weinig van jou begint hij te vertellen. Hij houdt het kort en hij zet alledrie zijn stemmen op Merel. Timothy vond het naar eigen zeggen moeilijk om te stemmen. Ik heb gestemd uit emotie legt hij uit. En richt zich vervolgens tot Jeffry. Ik hoop dat je je weer goed gaat voelen in de groep zegt hij. Timothy zegt dat hij veel clashes heeft gehad met Jeffry en dat wil hij niet meer. Om mezelf te beschermen zet ik er drie op jou vervolgt Timothy.

Na Timothy neemt Jessie het woord. Mijn moeder had gelijk zegt Jessie. Jullie zijn stuk voor stuk stront. Daarnaast heeft ze geen goed woordje over voor Mike. Ze voelt zich publiekelijk voor paal gezet door hem, terwijl ze zich altijd voor Mike heeft ingezet. Ik ga een spelletje spelen gaat Jessie verder. Ik zet er drie op Shelley. Nu is Shelley zelf aan de beurt. Ze houdt het kort en ze zet drie op Merel. Jij past niet in mijn Utopia legt ze uit.

Er is veel gebeurd zegt Gerrit. De maskers gaan af en de ware aard van iedereen komt nu tevoorschijn. Volgens hem is Jessie niet te vertrouwen. Maar ik ga niet op jou stemmen, want ik verwacht toch niet dat je blijft gaat Gerrit verder. Hij richt zich tot Jeffry. Sinds dat hij een relatie heeft met Jessie, is hij bergafwaarts gegaan legt hij uit. Utopia is een groep, een samenleving. Daarom geef ik drie stemmen aan Jeffry.

Erik is sinds kort in Utopia 2 en daarom heeft hij maar een korte speech. Ik geef gewoon mijn stemmen aan de mensen die naar huis willen legt hij uit. Erik geeft twee stemmen aan Jessie en een stem aan Jeffry. Wat een wagelijkelijk vertoning zegt Lotus. Ze is niet blij met het gedrag van haar mede bewoners. Ze geeft twee stemmen aan Jessie en een stem aan Merel.

Vervolgens neemt Hiske het woord. Ze is erg positief over Brenda. Zij was de vorige ronde genomineerd en volgens haar heeft ze zich nu positief ontwikkeld. Ook over Mike is Hiske positief. Hij heeft de groep bij elkaar proberen te brengen. Nadat ze nog wat advies heeft voor de nieuwe bewoners Lotus, Merel en Erik, gaat ze over naar haar stemmen. Ze begint bij Jessie. Ik had tranen in mijn ogen omdat jij voor mij zo bijzonder bent zegt ze. Je hebt laten zien dat je kan rocken, organisatietalent hebt… Dat vind ik karakter tonen. Je hebt een muur om je heen gebouwd, wat niet goed voor jezelf is. Ik heb het niet willen doen, maar ik weet dat je hier niet gelukkig bent voegt ze eraan toe. Hiske heeft daarom besloten om een stem aan Jessie te geven. Daarnaast zet Hiske twee stemmen op Jeffry. Heel eerlijk, je verliest jezelf hier. Je vervalt in oude patronen. Het is norsigheid… Ik gun je de buitenwereld en ik wil dat je weer de Jeffry wordt toen je hier binnenkwam. Na Hiske is het de beurt aan Brandon. Ik heb je aangesproken, omdat ik je schijnheilig vond zegt hij. Volgens Brandon praat  Shelley achter iedereens rug om. Daarom geef ik jou twee stemmen. Volgens Brandon heeft Hiske een duidelijke mening en een duidelijke visie. Hij vindt dat Hiske dat weer meer moet laten zien. Ik geef daarom een stem aan jou legt hij uit.

Acht weken geleden kwam het rauw op mijn dak dat jij op mij stemde zegt Brenda daarna tegen Shelley. Daarom heeft ze al een gesprek gehad met haar. Brenda vindt dat Shelley dingen vaak achteraf zegt. Ik wil dat je zelf je battles aangaat en daarom zet ik er drie op jou besluit ze haar speech.

Naast de stemmen van de bewoners zijn er natuurlijk ook de publieksstemmen. Deze worden verdeeld over Timothy, Jessie en Lotus. Hiermee zijn alle stemmen verdeeld en zijn Shelley, Jeffry en Jessie definitief genomineerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 72    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. josknapen at 16:37

    Jessie en Jeffrey sporen niet hoe durven ze Mike aan te vallen en zeggen dat hij stront is, eigenlijk moeten beiden naar huis, Mike is de motor van Utopia 2 helaas is John weg, SBS moet ingrijpen en Jessie/Jeffrey naar huis sturen , mocht SBS dit doen dan pas kan er gewerkt worden aan een samenleving waar het eigenlijk om draait,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *