Timothy ziet het wel zitten de financiën over te nemen en bespreekt het met Merel

Timothy ziet het wel zitten de financiën over te nemen en bespreekt het met Merel

Timothy en Merel lopen een rondje over het terrein wanneer Timothy vertelt dat hij goed voor haar wil gaan zorgen. Voor mij zorgen Tim reageert Merel verrast. Timothy knikt en legt uit dat hij voortaan zal regelen dat ze goede spullen krijgt en hiervoor de financiën wil gaan overnemen. Dan kun jij gewoon je ding doen zonder dat je erop wordt aangekeken voegt hij eraan toe. Merel is nieuwsgierig. Hoe ga je daar dan voor zorgen vraagt ze. Timothy vertelt dat hij de bv gezond wil maken en weet in wat voor vissenkom hij zit. Zie je het zitten als ik het stokje overneem vraagt hij. Merel legt uit dat ze eigenlijk een ander plan had en de facturen en betalingen wil blijven doen. Maar ik ben hier niet gekomen om telkens discussies te moeten hebben geeft ze verder toe. En stelt dan ook voor om het maandag in de vergadering te verkondigen en het dan aan de groep over te laten. Timothy voelt hier wel wat voor. We zouden goed kunnen samenwerken concludeert hij. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *