Verschillende bewoners zijn verbaasd als zij horen dat Timothy en Franny in één bed gelegen hebben

Verschillende bewoners zijn verbaasd als zij horen dat Timothy en Franny in één bed gelegen hebben

Het nieuws dat Timothy en Franny lepeltje lepeltje hebben gelegen is inmiddels ook bij Jeffry en Jessie aangekomen. Wordt het wat? vraagt Jeffry wanneer Joaquin het huisje binnenstapt. Ze liggen wel close bij elkaar antwoordt hij. Jessie is ervan geschrokken. Sorry hoor maar dat doe je toch niet op je derde dag zegt ze fluisterend. Joaquin lacht. tja je moet iets doen om je plekje te veroveren voegt hij eraan toe. En legt uit dat hij het voor Timothy wel leuk vindt en het hem gunt. Wauw eindigt Jessie.

Iets later bespreken Hiske en Merel ook deze gebeurtenis. Vind je dat meisje bij Tim passen? vraagt Hiske aan Merel. Merel knikt gelijk van nee. Ze heeft het idee dat Timothy veel vrouwen leuk vindt die binnenkomen en kan het daarom niet serieus nemen. Ik was verbaasd gaat Hiske verder. Ook Merel geeft aan dat ze erg verbaasd is over de actie van de twee en het daarom ook niet serieus kan nemen. Wat vind jij van deze gebeurtenis?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *