Adriaan merkt dat het goed gaat Erik

Adriaan merkt dat het goed gaat Erik

Erik is druk aan het werk in de silo wanneer Adriaan komt aangelopen. Ga je even mee?, vraagt de mannelijke bewoner. Erik is verbaasd. Waarheen dan?, vraagt de mannelijke bewoner terwijl hij zijn jas aantrekt. Wanneer de mannen even later over het terrein lopen, vertelt Adriaan dat hij vindt dat Erik goed bezig is en hij ziet dat het lekker gaat. Merk je dat?, vraagt Erik. De mannelijke bewoner legt uit dat hij hard aan het werk is en dat hij het fijn vindt om aan een project te werken. Daar mogen we trots op zijn, zegt Erik. Adriaan knikt. Ik zie echt dat je lekker in je vel zit en ik merk dat je meer uit je comfortzone komt, zegt Adriaan. Je hebt je plekje gevonden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *