Timothy heeft een gesprek gehad met Jessie

Timothy heeft een gesprek gehad met Jessie

Timothy heeft net een gesprek gehad met Jessie. We hebben goed gediscussieerd over vertrouwensissues, zegt de mannelijke bewoner tegen Franny, Lotus en Shelley. Hij begreep mij en ik begreep hem. Ik accepteer hem nu wel. Timothy vertelt dat hij met Jessie samen gaat werken als het gaat om de investeringen en de begrotingen. Zo leer ik hem nog beter kennen, zegt hij. Ik zal altijd in mijn achterhoofd houden dat het een vos is met streken. Dat heb ik gezien. Toch weet Timothy dat hij dat ook is. Hij heeft zijn mondje op de goede plek, legt de mannelijke bewoner uit. Hij zegt tenminste wat hij denkt. Zolang hij altijd recht op je afstapt en zegt wat hij denkt en wat hij voelt, wat kan er dan mis zijn met hem?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *