De drie musketiers praten over Jessie

De drie musketiers praten over Jessie

Joaquin en Gerrit zitten in de Mongoolse tent en al snel gaat het gesprek over Jessie. Wij zitten hier te strijden en dan komt er opeens een man binnen met een boot,  begint Joaquin. Alles erop en eraan. Hij krijgt een meiertje van de Kerstman. Hij pakt van alles. Dat is wel een beetje het gevoel alsof je overdonderd wordt, gepasseerd wordt. Joaquin vertelt dat ze hier met scratch zijn begonnen en gestreden hebben. Wat kom jij dan doen, meneer popie jopie?, zegt de mannelijke bewoner. Daar is Gerrit het wel mee eens. Je hebt meteen het gevoel dat je zakt,  gaat Joaquin verder. Dat werkt voor ons ook niet mee als je al een beetje in een dipje zit. Toch lijkt Joaquin het ondertussen met Jessie te kunnen vinden. Volgens hem heeft de mannelijke bewoner goede ideeën en hebben ze iemand als Jessie wel nodig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *