Merel lijkt niet positief over het plan van Timothy

Merel lijkt niet positief over het plan van Timothy

Timothy is sinds kort verantwoordelijk voor de financiën  en hij wil graag gebruikmaken van werkbriefjes. Op deze manier wil de bewoner inzichtelijk maken wie er werkt en wie er dus geld binnenhaalt voor de bv. Het is de bedoeling dat de briefjes na het avondeten worden uitgedeeld, zodat de bewoners deze in kunnen vullen. Tijdens de vergadering kunnen deze ingeleverd worden. Het lijkt er volgens Merel echter op dat de werkbriefjes nauwelijks gebruikt worden. Niet iedereen gaat er serieus mee om, zegt ze tegen de mannelijke bewoner. De twee praten verder en uiteindelijk vertrekt Merel richting het huisje van Hiske en Christel. Ik geef het nog een week, zegt ze al lopend tegen zichzelf. Even later vertelt ze Hiske en Christel over het plan. Volgens Timothy hebben Gerrit en Joaquin de werkbriefjes uitgedeeld, maar ze zijn Merel daarbij vergeten. Daarnaast vertelde Timothy dat de briefjes ook opgehaald zouden worden door Gerrit, maar het lijkt erop dat dit ook niet gebeurd is. Conclusie is dus dat je een idee met zijn drieën hebt, maar dat je twee maten het plan ook niet serieus nemen, legt Merel uit. Anders hadden ze de briefjes wel opgehaald. Hiske en Christel lijken deze mening te delen. Zal het plan van Timothy uiteindelijk slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *