Adriaan vertelt aan Joaquin dat hij een bijzondere relatie heeft in Utopia 2

Adriaan vertelt aan Joaquin dat hij een bijzondere relatie heeft in Utopia 2

Wanneer Joaquin en Adriaan Hiske en Christel afgelopen avond zien hardlopen, moedigt Joaquin hen aan. Lekker bezig dames zegt hij vervolgens.  Dit doet hem blijkbaar iets beseffen. Het kieskeurige gaat er voor mij steeds iets meer van af zegt hij tegen Adriaan. Ik zou hier nog verliefd kunnen worden op een boom voegt hij eraan toe. En dan geeft Adriaan een schokkende verklaring. Ik heb al een relatie met een boom zegt hij. Joaquin is geïnteresseerd. Welke boom is het dan vraagt hij. Maar hier wil Adriaan geen antwoord op geven. Dat kan ik niet laten zien voegt hij eraan toe. Kom op man, ik ga er niet vandoor met je boom smeekt Joaquin bijna. Maar Adriaan denkt er niet aan en zegt behoorlijk jaloers ingesteld te zijn. Daarna vertelt Joaquin zonder te dollen dat hij normaal gesproken best kieskeurig is maar dat dit na een halfjaar in Utopia nu heel anders is. Als hier een panter binnenkomt en die zegt dat ik de Mongoolse tent in moet dan zal ik er zo achteraan lopen benadrukt hij. Adriaan weet precies waar Joaquin het over heeft. Wanneer ze met hun looprondje bij de iglo aan zijn gekomen waar Brenda een knipbeurt krijgt, zien ze een onbekende mooie dame. Adriaan grijpt zijn kans en geeft de vrouw direct drie zoenen bij het voorstellen. De vrouw schrikt maar kan hier wel om lachen. En jij? Hoef jij geen kusjes? vraagt ze aan Joaquin die haar schaapachtig aankijkt. Ja, ik wil zeker drie kusjes stamelt Joaquin waarna hij de vrouw drie smakkerds geeft. Gaan de mannen binnenkort ook liefde vinden in hun Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 84    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *