Jessie was al in dromenland toen hij gebeld werd voor een intervieuw

Jessie was al in dromenland toen hij gebeld werd voor een intervieuw

Jessie ligt al een tijdje in zijn boot te slapen wanneer ineens de telefoon afgaat. Slaperig staat de mannelijke bewoner op om de telefoon op te nemen. Het blijkt Daniël Lippens van 538 die de mannelijke bewoner graag wil interviewen. Goedenavond, jij bent de nieuwe bewoner van Utopia 2, begint de radioman vrolijk. Daarmee ben je een bekend gezicht, want je bent al eens eerder in Utopia geweest. Jessie lacht en legt uit dat hij ongeveer twee jaar geleden de mini samenleving heeft verlaten. Het begon weer te kriebelen en het was voor mijn gevoel een avontuur dat nog niet klaar was, geeft hij toe. Daniël gaat verder en vraagt zich af waarom Jessie precies met een boot de poort is binnengekomen. Ik heb zelf voor mijn eigen slaapplek gezorgd, legt de mannelijke bewoner uit. Maar hoewel het luxe lijkt, lig ik nu wel in een koude ruimte en de rest in een warm huisje. Daniël is benieuwd naar Jessie’s plannen voor Utopia 2 waarop Jessie antwoordt zich te willen verdiepen in dierenvoeding. De radio-dj eindigt het gesprek met de mededeling dat hij graag een sample dierenvoeding zou willen ontvangen wanneer Jessie deze gereed heeft en wenst hem veel succes in de mini samenleving. Ga ik doen!, zegt Jessie vrolijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *