Brandon wil Adriaan bijstaan en wordt tijdelijk veganist

Brandon wil Adriaan bijstaan en wordt tijdelijk veganist

Adriaan, Lotus en Mike zitten afgelopen avond in de caravan wanneer Brandon binnen komt lopen. Ik wil iets mededelen zegt Brandon vrolijk. Ik ben natuurlijk team Adriaan en ik heb gezegd dat ik hem ga supporten vertelt hij verder. Daarom ben ik vanaf morgen volledig vegan tot en met het boksgala voegt hij eraan toe. Adriaan geeft hem vervolgens een boks. Leuk man zegt hij. Brandon knikt en laat weten dat hij zijn stukje vlees al aan Erik gegeven heeft. Geen eiwitshakes meer en geen eieren. Dat wordt lachen eindigt hij… Zal Brandon het vol kunnen houden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *