Mike snapt soms niks van zijn mede bewoners

Mike snapt soms niks van zijn mede bewoners

Op het moment dat Mike ontwaakt spoken er gedachtes door zijn hoofd waar hij niet met de pet bij kan. Hij vindt dat de ruzies in Utopia 2 vaak nergens op slaan. En vertelt tegen Lotus dat hij soms best moeite heeft met de dingen die andere bewoners als een probleem beschouwen. Over elk ding heeft wel iemand een mening, zegt hij. Hij vraagt zich hardop af of de dingen waar de bewoners ruzie overmaken ook echt zo erg zijn als dat ze zelf vinden. Is dat nou zo erg? Het is niet leuk, maar is het erg? Als iemand zijn veter los zit krijgen we daar al ruzie over. Lotus is nog maar net wakker en luistert daarom half. Waar we ons hier druk om maken zijn maar hele kleine dingetjes. Hij wordt al moe als hij moet denken waar hij allemaal rekening mee zou moeten houden eindigt hij. Ben jij het met Mike eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *