Franny is vandaag jarig en viert dit met haar eigen familie in Utopia 2

Franny is vandaag jarig en viert dit met haar eigen familie in Utopia 2

Franny viert vandaag haar verjaardag. Ze is al vroeg wakker en de jarige job is toch een beetje zenuwachtig. Naast haar verjaardag krijgt ze namelijk ook voor de eerste keer haar familie op bezoek in Utopia 2. Samen met Timothy en Lotus wachten ze de familieleden op. Wanneer de poort open gaat zet Franny een sprint in en vliegt ze haar moeder om haar nek. Ze neemt haar broers, vader en moeder mee naar het huisje waar ze slaapt. Samen met Timothy deelt ze hier haar ervaringen met Utopia 2 tot nu toe. Uiteraard komt vriend Timothy ook aan bod, want wat zal Franny haar moeder van hem vinden? Wat ik er van vind? Meid als jij je daar goed bij voelt dan moet je dat doen zegt haar moeder. Hij is heel lief geeft Franny op haar beurt aan. Dit heeft haar moeder ook al gezien en ze geeft aan dat ze in eerste instantie wel even moest wennen, maar dat ze er verder geen problemen mee heeft. Franny geniet nog even van de uurtjes die ze heeft met haar familie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *