Er is verwarring ontstaan omtrent de kerstbrunch voor eenzame ouderen

Er is verwarring ontstaan omtrent de kerstbrunch voor eenzame ouderen

Mike en Lotus organiseren vandaag een kerstlunch voor de eenzame ouderen. Echter probeert Merel van alles voor hen te regelen maar lukt dit niet omdat ze zelf weinig informatie heeft over het evenement. Wanneer ze achter de laptop zit en Mike binnen komt lopen, geeft zij samen met Christel aan dat ze geen idee hebben wat er gaat gebeuren. Er komen 17 oudere mensen om 12 uur legt Adriaan uit. Als wij van tevoren een beetje gaan opruimen… Mike onderbreekt zijn mede bewoner en geeft aan dat het idee is om een lekker klein hapje te doen met de ouderen.

Maar je had het wel beter mogen zeggen reageert Merel. Het is jouw idee benadrukt ze. Mike geeft echter aan dat dit helemaal niet zijn idee was en dat hij enkel een aantal mailtjes heeft verstuurd voor het evenement. Merel geeft aan dat ze dat niet weet en dat ze alleen wil weten hoe laat de ouderen komen. We gaan alleen een brunch doen, het is niet zoveel bijzonders gaat Mike verder die moe lijkt te worden van het gezeur. Nou dag Mike, bekijk het dan maar lekker. Zoek het maar uit met je ouderendag antwoordt Merel gepikeerd. Ik wil je toch alleen maar helpen, dan moet ik toch weten hoe laat ze komen? Mike wordt vervolgens boos omdat Merel hem verwijt dat hij haar te weinig informatie heeft gegeven. Hierna ontstaat er een woordenwisseling. Ze komen om 13:00 uur zegt Mike boos. Nee 12 uur onderbreekt Adriaan hem. Hier, zie je dat bedoel ik al antwoordt Merel. Zal alles nog goed komen met de naderende kerstbrunch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *