Adriaan ondervraagt Christel of Hiske ooit gezegd heeft dat ze verliefd op haar is

Adriaan ondervraagt Christel of Hiske ooit gezegd heeft dat ze verliefd op haar is

Wanneer Adriaan samen met Christel in de keuken van de caravan staat, vraagt hij haar naar een gerucht dat hem te ore is gekomen. Christel, heeft Hiske ooit tegen jou gezegd dat ze verliefd op jou is? vraagt hij. Nee antwoordt Christel resoluut. Adriaan weet niet of hij haar moet geloven. Echt waar niet, of lieg je nu? gaat Adriaan verder. Ik lieg nooit, dat weet je reageert Christel weer. Dus dat is echt nooit uit haar mond gekomen? probeert Adriaan nog een keer. Nee, hoezo dat vraagt Christel. Adriaan vertelt dat hij dit gerucht van Erik heeft gehoord. Hij heeft een soort liefdesverklaring gezien voor hij Utopia 2 binnenkwam, maar Christel ontkent alles.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *