Jessie is boos omdat de bestrating nog niet af is

Jessie is boos omdat de bestrating nog niet af is

Timothy is in zijn eentje bezig met het bestraten van het Utopia 2 terrein. De drie musketiers wilden de straat afmaken voor de ouderendag, die vandaag rond het middaguur gepland staat. Het straatje is echter nog lang niet af en Gerrit en Joaquin zijn in geen velden of wegen te bekennen. Dit lijkt Jessie tegen de borst te stoten en hij sluit zich noodgedwongen bij Timothy aan. Kom op, dit kan toch niet zegt hij boos tegen zichzelf. Weer mijn eigen werk uitstellen benadrukt hij. Wat later spreekt hij boos Timothy toe. Het had al af moeten zijn zegt hij geïrriteerd. Timothy vertelt dat hij zijn maten heeft aangesproken. Waar de f*ck zijn ze dan? reageert Jessie. Boos gooit hij de stenen in de kruiwagen. Zal de straat op tijd af zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *