Joaquin en Jessie discussiëren over de stenen

Joaquin en Jessie discussiëren over de stenen

Joaquin en Timothy zijn aan het straten als Joaquin uitleg komt geven. Ik dacht dat die straat al af was zegt hij tegen Jessie. Jij dacht dat die stenen zomaar uit de lucht zijn komen vallen of zo? reageert Jessie geïrriteerd. Jullie waren gisteren toch gestopt en toen was het nog niet af? Joaquin legt vervolgens uit dat Mike verder is gegaan maar volgens Jessie heeft Mike het niet af kunnen maken vanwege zijn eigen werkzaamheden. We moeten een beetje met elkaar communiceren zegt Jessie. Daar is Joaquin het mee eens. En legt ook uit dat de straat door de drie musketiers is gefinancierd en dat het de bedoeling is dat iedereen meehelpt aan het leggen van de straat. Dat wil niet zeggen dat Timothy en ik daar verantwoordelijk voor zijn benadrukt Joaquin. Volgens Jessie moet hij dan communiceren. Zorg dan dat je naar iemand toe stapt en dat je dan zegt dat ze verder moeten gaan met straten zegt hij. Dan heb je het opgelost. Je kan er niet zomaar vanuit gaan dat het goedkomt voegt hij eraan toe. De twee praten verder over verantwoordelijkheden en uiteindelijk gaan Jessie en Joaquin uit elkaar. De lucht lijkt geklaard.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 75    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *