Een opmerking van Jessie zorgt voor de nodige frustratie bij Lotus

Een opmerking van Jessie zorgt voor de nodige frustratie bij Lotus

Lotus staat in de caravan broodjes te maken en daarbij heeft Jessie iets tegen haar gezegd. Krijg ik nog op en aanmerkingen over hoe ik mijn broodjes maak door die imbeciel zegt Lotus wat later boos tegen Joaquin en Timothy. Wie zit er tegen jou te zeiken? reageert Joaquin fel. Lotus laat weten dat Jessie de boosdoener is. Ik denk dat het komt omdat jij uit Rotterdam komt en hij uit Amsterdam zegt Joaquin. Lotus vertelt daarna dat Jessie ook de kachel in de silo heeft aangezet. Jessie zou gezegd hebben dat anders niemand het doet. Ga alsjeblief even iets ander doen dan mij te irriteren zeg Lotus over Jessie. Joaquin moet lachen. Die man is weer lekker bezig vandaag eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *