Erik flirt erop los met Christel

Erik flirt erop los met Christel

Erik en Christel hebben vorige week een date gehad en tot hun verbazing vonden beiden dit hartstikke gezellig. Maar zal hier nog een vervolg aan komen? Merel loopt langs de werkplaats als zij Christel en Erik samen ziet schuilen voor de regen. Hé Merel, mooie vrouw roept Christel naar Merel wanneer ze bij hen komt staan. Jij bent ook een mooie vrouw antwoordt Merel terug. Toch Erik? Erik begint heel hard te knikken. Het is een lekkerding gaat hij verder. Vind ik wel. Christel weet niet goed wat ze aan moet met de complimentjes en dit valt Erik op. Daar kan je ook niks aan doen zegt hij. Ik vind het zelf echt totaal niet antwoordt Christel. Dat vindt iedereen van zichzelf reageert Erik. Je bent een hele knappe vrouw zegt Merel. En een hele lieve voegt Erik eraan toe en geeft Christel een knuffel. Een schatje ben je zegt hij zodra hij haar weer loslaat. Dit tovert een grote glimlach op het gelaat bij Christel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *