Lotus vindt Jessie belettend, demotiverend en irritant

Lotus vindt Jessie belettend, demotiverend en irritant

Lotus was vanmorgen niet blij met de opmerking van Jessie. Nu de laatste voorbereiding voor de ouderendag worden getroffen, spreekt Jessie Lotus aan. Hij wil graag weten wat hij fout heeft gedaan. Ik vind je nogal belettend, demotiverend en irritant zegt Lotus. Overal op alles heb je regeltjes. Het is nogal belettend en daar heb ik schurft aan benadrukt ze. Jessie vertelt vervolgens dat hij Lotus en de andere bewoners alleen maar wil helpen en dat hij zo aardig mogelijk probeert te doen. Je kan je idee opperen zegt Lotus. Maar niet op deze manier benadrukt ze. Volgens haar vertelt hij iedereen wat hij of zij moet doen. De twee gaan verder met elkaar in discussie. Probeer je een beetje open te stellen voor verandering en probeer niet zo vastgeroest te zijn zegt Jessie. Volgens mij ben jij de enige die zo’n houding heeft tegenover mij. Lotus lijkt er ondertussen klaar mee te zijn. Nou, heel veel plezier ermee zegt ze boos. Dag eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *