Eenzame ouderen genieten van een gezellige dag in Utopia 2

Eenzame ouderen genieten van een gezellige dag in Utopia 2

De bewoners hebben vandaag een ouderendag voorbereid voor eenzame ouderen. Ze hebben speciaal voor deze dag Utopia 2 veilig gemaakt door de straat naar de silo af te maken. Uiteindelijk gaat de poort open en schuifelen de ouderen naar binnen. De bewoners begeleiden hen naar de silo, waar de tafel keurig gedekt staat en waar er een behaaglijke sfeer hangt. Hier mogen zij genieten van een mooie kerstbrunch met de bewoners. Wanneer de ouderen allemaal plaats hebben genomen, vraagt Jessie of hij hen nog blij kan maken met een tour in zijn boot. Aangezien de boot niet makkelijk te betreden is, stelt hij voor een trap voor hen te maken. Er wordt heel wat gelachen met z’n allen en zo hebben de bewoners voor een gezellige ouderenmiddag gezorgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *