Franny en Timothy luisteren hun stiekeme geluidopnames van Christel en Hiske

Franny en Timothy luisteren hun stiekeme geluidopnames van Christel en Hiske

Een aantal dagen geleden hebben Timothy en Franny een geluidsrecorder in het huisje van Hiske en Christel verstopt. Nu de twee hun huisje even hebben verlaten, sluipt Timothy het huisje in en pakt hij het opnameapparaat. Ondertussen houdt Franny buiten de wacht. Alsof er niets gebeurd is, lopen de twee vervolgens weg. Ik wil wel luisteren lacht Franny. Eenmaal in het huisje haalt Timothy het afluisterapparaat uit zijn jaszak. De twee houden het apparaat dicht bij hun oren en er zijn inderdaad gesprekken opgenomen. Wat praat die vrouw langzaam hè zegt Timothy. Toch is het niet helemaal duidelijk wat er is opgenomen op de geluidsrecorder. Zouden Timothy en Franny er nog wat mee doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *