Gerrit werkt zich in het zweet tijdens een bokstraining

Gerrit werkt zich in het zweet tijdens een bokstraining

Bokstrainer Hichan loopt  het Utopia 2 terrein op. De trainer gaat Gerrit vandaag bokstraining geven, zodat de bewoners zich optimaal kan voorbereiden op de strijd tegen Adriaan. Nadat iedereen zich aan elkaar heeft voorgesteld, vertrekt de groep naar de silo. Hichan en Gerrit beginnen aan een kort warming-up en ondertussen geeft Hichan hem wat tips. Draai je knie mee zegt Hichan terwijl Gerrit zijn beste stoten eruit gooit. Wat later trekt hij zijn handschoenen aan mag hij bij Hichan op de kussens slaan. Houd je dekking zegt de trainer als hij met de kussens Gerrit probeert te raken. Gerrit lijkt steeds beter te worden in het boksen. Zal hij Adriaan volgende maand kunnen verslaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *