Mike en Lotus doen alsof ze ruzie hebben

Mike en Lotus doen alsof ze ruzie hebben

Terwijl Franny en Timothy staan praten, lopen opeens Mike en Lotus ruziënd voorbij. De twee hebben eerder besloten om hun ruzie te faken om zo te kijken hoe de andere bewoners hierop reageren. Het is altijd jouw zin zegt Mike boos. Raar persoon is dat joh. Sodemieter op gek voegt ze eraan toe. Mike gaat snel verder met kistjes maken. Ondertussen komt Lotus weer bij Mike staan. Ga alsjeblieft… zegt ze. Nee, nee, ik ben er klaar mee reageert Mike. Het is altijd hetzelfde benadrukt hij. Lotus zegt dat Mike beter kistjes kan gaan maken. Ga alsjeblieft je mond dichthouden vervolgt ze. Na wat kibbelen gaan de twee uit elkaar. Brenda is ondertussen bij Mike komen staan en de mannelijke lacht. Het is een geintje hè zegt Mike met een glimlach. Brenda moet ook lachen. Zal de rest van de groep er ook achter komen dat de ruzie een grap was?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *