Een aantal bewoners uit Utopia 2 worden voorzien van spray tan

Een aantal bewoners uit Utopia 2 worden voorzien van spray tan

Immanuel van den Ouden van Spray Tan Nederland gearriveerd om een aantal bewoners van een donkerder kleurtje te voorzien. Hoelang blijft het zitten vraagt Gerrit nieuwsgierig wanneer de vrouw in kwestie de silo inloopt. Ongeveer een week zegt ze. Maar er zijn verschillende tinten, dus je wordt niet oranje voegt ze eraan toe. Eerst is Hiske aan de beurt, waarna Lotus, Shelley en Franny volgen. Ook Christel en Joaquin zijn wel in voor een bruiner tintje. Mooi hoor zegt Merel. Net alsof jullie op vakantie zijn geweest.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *