Jessie gaat een goed gesprek aan met Lotus en ze leggen het bij

Jessie gaat een goed gesprek aan met Lotus en ze leggen het bij

Lotus zit in haar huisje wanneer Jessie binnen komt lopen. Ik wilde even tegen je zeggen dat ik de ouderendag erg leuk vond begint hij. Goed gedaan voegt hij eraan toe. Lotus bedankt hem en laat weten dat ze blij is dat de mensen het zelf ook een geslaagde dag vonden. Ik wilde ook nog iets anders tegen je vertellen geeft Jessie wat later toe. En legt uit dat hij haar op het hart wil drukken dat hij alles met de beste bedoelingen voor de groep doet. Lotus knikt maar geeft wel aan dat ze niet snel meegaat met iemand die autoritair gedrag vertoont. Ik wilde je geen negatief gevoel geven antwoordt Jessie. Ik doel ook op jou als ik het heb over keiharde werkers benadrukt hij. Lotus knikt en denkt dat er iets misgaat in de wijze waarop Jessie de dingen brengt en zij ze interpreteert. Ik zal er voortaan op letten verzekert Jessie. Fijn om je even gesproken te hebben eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *