Wordt Joaquin de vaste huisgenoot van Jessie?

Wordt Joaquin de vaste huisgenoot van Jessie?

Afgelopen avond is besloten dat Joaquin bij mede bewoner Jessie op de boot logeert. Jessie is daarom druk aan het vegen om de ruimte gereed te maken. Kan ik je het matras alvast aangeven? vraagt Joaquin. Jessie knikt en samen verslepen de twee het matras op de grond. Nou super zegt Joaquin. Dankjewel voegt hij eraan toe. Zullen de mannelijke bewoners permanent huisgenoten worden? Of blijft het bij één nachtje?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *