Franny en Brandon zijn dolblij om via de post iets van hun naasten te horen

Franny en Brandon zijn dolblij om via de post iets van hun naasten te horen

Franny en Brandon staan afgelopen avond op het Utopia 2 terrein wanneer Adriaan aan komt lopen. Ik heb post voor jullie zegt hij terwijl hij een aantal enveloppen tevoorschijn haalt. Super antwoordt Brandon en rent snel weg met de brieven in zijn handen. Ook jarige Franny is dolgelukkig met haar verjaardagskaarten en loopt snel haar huisje om ze op haar gemak te kunnen lezen. Alles lijkt positief te zijn en de avond kan niet meer stuk voor het tweetal!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *