Jessie voert een sociaal experiment uit die positief uitpakt

Jessie voert een sociaal experiment uit die positief uitpakt

Jessie en Mike lopen afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer de nieuwste bewoner vertelt dat hij een leuk idee heeft voor morgen. Je kunt er niet vanuit gaan dat mensen initiatief tonen zegt hij. Deze straat zouden we eigenlijk met acht mensen gaan leggen maar we kunnen dit ook gemakkelijk met zijn tweeën doen. Als wij ons hier nu eens mee bezig houden, wil ik kijken wie er morgen uit zichzelf iets anders gaat doen voegt hij eraan toe. Mike lacht en ziet wel iets in het plan. Waarschijnlijk zal niemand actie ondernemen voegt hij er verder aan toe. Maar het is wel interessant en een leuk sociaal experiment benadrukt hij.

Iets later hebben alle bewoners zich in de silo verzameld om Franny haar verjaardag feestelijk af te sluiten. Terwijl de vrouwelijke bewoners nog volop aan het dansen zijn, besluiten Mike, Jessie en Adriaan om eerder weg te gaan en te beginnen met het leggen van de bestrating. Het sociale experiment lijkt een positieve werking te hebben, want niet veel later sluiten ook Lotus en Brandon zich bij de werkers aan. Fantastisch dat er mensen zijn die meehelpen zegt Jessie wat later tegen Adriaan. We beginnen net en zijn nu al met zijn vijven. Geweldig eindigt hij. Kortom het was een gezellige maar ook productieve avond in de mini samenleving!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *