Jessie vindt iets onder zijn lakens

Jessie vindt iets onder zijn lakens

Gisternacht zijn er bezoekers wezen slapen in de Mongoolse tent. Hierdoor zijn Gerrit, Timothy en Joaquin op andere plekken in de mini samenleving gaan slapen. Zo sliep Gerrit in de silo, Timothy bij Franny in bed en Joaquin in de boot van Jessie. Omdat er eerder als grap een kuisheidsgordel was gekocht voor Gerrit, wil Joaquin deze dit keer weer gebruiken om nieuwe bewoner Jessie voor de gek te houden. Hij verstopt deze onder de lakens van Jessie.  Wanneer Jessie het bed in wil duiken, moet hij toch even twee keer kijken. What the f*ck heb je op mijn bed gelegd? vraagt Jessie lachend aan Joaquin. De mannelijke bewoner moet ook lachen. Een kuisheidsgordel, antwoordt Joaquin tussen het lachen door. De twee liggen in een deuk. Nou, ik zal hem omdoen, zegt Jessie sarcastisch.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *