Lotus ontvangt voor de eerste keer familie in Utopia 2

Lotus ontvangt voor de eerste keer familie in Utopia 2

Lotus staat te wachten aan de poort. Ze lijkt zenuwachtig en dat valt Gerrit ook op. Hij is benieuwd wat er met Lotus is. Ik ben zenuwachtig, zegt Lotus tegen hem. Er is vandaag niet zoveel reageert Gerrit. Al snel vertelt Lotus dat ze bezoek vandaag ontvangt en dan wordt bij Gerrit gelijk alles duidelijk. Leuk! Eerste keer bezoek, zegt hij terwijl hij terugdenkt aan zijn eerste bezoek. En benadrukt vervolgens hoe bijzonder het is en is blij dat Lotus vandaag bezoek krijgt.

Als het tijd is, staat ze samen met Franny voor de poort te wachten. Lotus staat te springen op de enorme autoband en ook Franny klom later op de band. Wanneer de poorten opengaan, rent Lotus naar haar bezoek. Een groepje mensen loopt naar binnen. Ze geeft haar bezoek stuk voor stuk een knuffel en had nog niet eens door dat ook hondje Philly is meegekomen. Wanneer ze omdraait, ziet ze Philly en geeft ze ook Philly een enorme knuffel. Komen jullie ook even gedag zeggen schreeuwt Lotus naar de andere bewoners op het terrein. Na de begroeting pakt Lotus de camera en wat te drinken voor haar bezoek. Ze heeft veel te vertellen en te vragen aan haar bezoek. Zo is ze benieuwd of ze haar hebben gezien toen ze moest optreden bij 538. De dag van Lotus kan nu al niet meer stuk. Wat zal deze dag nog meer brengen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *