Christel ontvangt familie in Utopia 2 maar haar bezoek is niet compleet

Christel ontvangt familie in Utopia 2 maar haar bezoek is niet compleet

Ze komen nu zegt Christel tegen Merel. Christel ontvangt vandaag net zoals Lotus, ook haar bezoek. Merel loopt met Christel mee om samen voor de poort te wachten. De twee praten vervolgens over koetjes en kalfjes, terwijl ze naar de poort kijken. Ook Hiske staat haar mede bewoner bij. Ben je zenuwachtig, Chris vraagt Hiske. Nog voordat ze kan antwoorden gaat de poort al open en komt er één zoon van Christel de poort binnen. De Utopiaanse vrouw schrikt, omdat ze had verwacht dat haar beide zoons zouden langskomen. Helaas is haar andere zoon ziek, volgens haar zoon die net binnen is. Christel laat even een traan, maar is toch blij dat ze in ieder geval één zoon in haar armen mag ontvangen in Utopia 2. Ze begrijpt waarom de andere thuis is gebleven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *