Gerrit en Shelley hebben een flinke discussie over hun relatie

Gerrit en Shelley hebben een flinke discussie over hun relatie

Er is een ruzie tussen Gerrit en Shelley ontstaan. De twee sliepen niet bij elkaar en Gerrit bleek hier een grapje over te hebben gemaakt. Wanneer de twee met elkaar gaan praten, lijkt het probleem toch wat dieper te liggen dan de twee in eerste instantie dachten. Zo geeft Shelley aan dat tijdens een evenement Gerrit met een bezoekster in zijn armen over het terrein liep. Dit vond ze niet kunnen. Het is niet dat ik jullie in de gaten houd gaat Shelley verder. En geeft aan dat ze Gerrit toevallig zag langslopen met een ander meisje. Ik vind dat je respectloos bent voegt ze eraan toe. Na dit voorbeeld verwijten ze elkaar omdat ze vinden dat ze niet genoeg lieve dingen ondernemen met elkaar. Jij doet het alleen wanneer het jou uitkomt begint Shelley. Gerrit probeert uit te leggen dat dit vanzelfsprekend is. Ja, natuurlijk. Anders kan ik het niet organiseren. Ik ben benieuwd wanneer jij een keer iets gaat organiseren en wanneer jij tijd hebt zegt Gerrit. Shelley vindt het op haar beurt niet terecht. Ik doe het wel. Jij niet voegt Gerrit eraan toe. En geeft er ook voorbeelden bij. Shelley vindt dat hij zaken opnoemt die niet vaak gebeuren. Dat spreekt ze ook uit maar dat blijkt niet goed uit te pakken. Een keer in de zoveel tijd… gaat Shelley in de aanval. Ja, dat is altijd een keer meer in de zoveel tijd dan jij. Je moet je ogen opendoen eindigt Gerrit. Hij laat Shelley verder gaan met haar make-up. Sukkel zegt Shelley nog wanneer Gerrit het huisje verlaat. Hoe gaat dit verder aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *