Gerrit blaast flink wat stoom af tijdens een training voor de bokswedstrijd

Gerrit blaast flink wat stoom af tijdens een training voor de bokswedstrijd

Gerrit heeft net met Shelley een discussie gehad over hun relatie. Gerrit vindt dat Shelley te weinig initiatief toont in hun relatie, terwijl Shelley dit juist andersom zo vindt. Wanneer Gerrit zijn training begint voor het naderende boksgala, wat in januari gaat plaatsvinden, mag hij wat stoom afblazen. Gerrit moet vandaag voor zijn training een enorm zware band een aantal keer omgooien. Zal de training uiteindelijk het juiste effect hebben op de naderende wedstrijd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *